Hoofdsponsor

Nieuws

Gepubliceerd op januari 22nd, 2015 | door Roel

0

Informeren om elkaar te motiveren en elkaar motiveren om te informeren

Communicatie is een vak apart, vroeger was dit alleen face to face, maar toen kwam de (mobiele) telefoon, internet en daarna de smartphone. Hierdoor mogelijkheden te over om met elkaar te communiceren d.m.v. bijv. facebook, twitter, sms, whatapp en bellen. Diverse Mikkers hebben aangegeven of er iets meer duidelijkheid kan komen over het onderling communiceren.Voorop gesteld dat we liever geen regels opstellen (die zijn er al zoveel in Nederland) maar wij ontkomen hier helaas niet helemaal aan nu de vereniging is gegroeid naar bijna 90 leden.

De afspraken binnen de Mik’80 zijn als volgt:

Het E-mail adres: leden@mik80.nl
Dit mailadres is bedoeld voor communicatie, die betrekking heeft op ALLE mikkers over MIK’80 gerelateerde zaken. Hiervan mag alleen gebruik gemaakt worden door:
– bestuursleden
– commissies: kleding, veiligheid incl. wegkapiteins en activiteiten inclusief actoren. De commissies zullen zoveel mogelijk communiceren via de voorzitter van de commissie
– nieuwsflits
– toertochtencoördinator (pascal). Indien iemand leuke of goede ideeën heeft om iets te gaan doen, dan altijd via Pascal laten lopen. Pascal is zeer begaan en zal dit in goede banen leiden en hij zal beslissen of het collectief wordt opgepakt of het een individuele aangelegenheid blijft. Dit geldt ook voor vertrektijden- en plaatsen
Het mailadres is bijvoorbeeld niet bedoeld om reclame uitingen door te sturen, fietsspullen te verkopen, discussies over de rooien en blauwen te voeren, uitnodigingen, enz.
Mocht je als lid iets via leden@mik80.nl willen communiceren, dan in overleg met en na akkoord van de voorzitter.

Whatsapp groep; Fanatieke (avond)fietsers
– Buiten het seizoen: Deze groep heeft als doelstelling om elkaar te motiveren om te gaan fietsen na de sluitingstocht en voor de openingstocht. De afspraak is na 17.00 appen of je mee gaat. Niet appen, dat je niet mee gaat, want dit werkt demotiverend.
– Tijdens het seizoen: Leuke initiatieven om met elkaar te gaan fietsen. Het kan zijn op een zondag, feestdag of zo. Maar altijd individuele activiteiten, want anders via Pascal laten lopen.

Facebook en Twitter
Een officiële activiteit van de MIK’80 zal ook gemeld worden via Facebook, mits het lid een volger is van de MIK’80. Verder staan er leuke berichtjes op Facebook die door diverse leden geplaatst worden.

Website www.mik80.nl
Hier staat alle informatie op, zoals toertochten kalender, kleding, fietsreglement, clubcontact gegevens, leuke verslagen van tochten , samenhorigheidsactiviteiten, etc. Dit medium is puur om leden en niet-leden te informeren over de fietsclub MIK’80.


Over de Schrijver



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Top ↑
  • Hoofdsponsor:

    Hoofdsponsor
  • Websponsor:

    Websponsor
  • Overige Sponsoren:

    Steven Koelewijn
  • Eresponsor

    VEBO

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52600322-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');