Hoofdsponsor

Feestavond “Dikke” Mik’80

Het feest begon al weken geleden met een leuke uitnodiging v Emiel. De aanmeldingen komen altijd langzaam op gang, maar kwamen als een speer toen Jan Gerard zijn functie beschikbaar stelde. Uiteindelijk waren er 74 aanmeldingen. Ik denk iets van 48 mikkers en 26 aanhang. Dit is een opkomst van 60%, waar alle clubs stinkend jaloers op zijn. Een applaus voor ons allemaal. Er waren wel een paar spannende momenten. Donderdag belde Emiel mij, dat er een dubbele boeking was in het Schippershuis. Deze bezoekers wilde niet schuiven en Albert/Roel konden geen kant op. Rene Groen moest zijn beste beentje/kruk voor gaan zetten. Contact opnemen met de gemeente om een tent op te mogen zetten. Op zijn krukken alle buurtbewoners langs om toestemming te krijgen voor de tent. Gelukkig eerste obstakel overwonnen. Toen terrasverwarmers (tw) en tent huren. Ook tent opzetten, waar volgens mij Bert Schaap enorm bij heeft geholpen. Het volgende obstakel was, dat beide tw het niet deden na 100 intelligente blikken. 1 gasfles was leeg. Ik Sjaak en Peter bellen. Met de bus naar Sjaak en tw opgehaald. Ondertussen had Roel 1 tw aan de praat gekregen en Sjaak zijn TW deed het zo. Toen bleek gasfles leeg onder grote barbecue. Gasfles halen en 1 gasfles halen vanonder 1 barbecue. Jammer, dat derden het laten afweten. Gelukkig stond Jaco Heinen (thxs) al heerlijke vis te bakken, die Dirk behulpzaam bracht v d boot naar de mikkers. Top kibbeling, schol en lekkerbekjes aangeboden door Jan Gerard. Uiteindelijk alles aan de praat. Het mooie was, dat een ongeluk omgezet werd tot een geluk. Het was veel gezelliger opgesteld. Ook logistiek. Van de vis naar de barbecue naar de feesttent naar de kraplappen in de Korporaal naar de bar in de Korporaal. Echt veel beter dan vorige jaren met toen twee locaties. Dus complimenten aan in het bijzonder Emiel en Rene.
Gezellig visje bakken op de boot, waar Jaap Wim telkens bier kwam brengen. Het vlees was heerlijk van Groen, waarbij rekening was gehouden met de wensen van Jantiene, Albertina en Astrid. Ook was het warm in de feesttent en begon het volume te stijgen. In de Korporaal nam mevr. Schaap het initiatief met met een groepje vrouwen enorm te lachen. Het is toch belangrijk, dat de partners begrip houden/krijgen voor de mikkers. Wij zitten toch vele uren op de fiets. Na dit feest zouden zij toch echt kunnen begrijpen, dat wij heerlijk met elkaar bezig zijn. Bij de bar werden de verhalen steeds stoerder. Toen Zeger en Maarten er bij kwamen, toen gingen de tranen diverse keren over de wangen v h lachen. De partners van Chris en Winfried zaten af en toe te kijken: wat gebeurd hier? Na een paar keer te polsen bij de partners vonden zij het ook gezellig. Vervolgens riep Emiel de mikkers naar binnen. Er was mij al 10x gevraagd of ik mijn speech had voorbereid. Deels wel, maar deels ook op basis van moet indrinken en gevoel. Ik begon om iedereen te bedanken voor deze fantastische opkomst. Ik bedankte Emiel, Rene en Jaco voor de organisatie en Jan Gerard voor de vis. Toen ging ik over naar het bedanken van een aantal vrijwilligers (don’t shoot the messager), een paar grappige prijzen en de clubkampioenen:
– twee wegkapiteins:
* Jaap v d Hoogen voor zijn originele routes, natuurlijk overwicht, routes tijdens de winter, etc. en natuurlijk lusje er bij. De wijn werd in ontvangst genomen door maatje Wim Schaap
* Pieter Bout voor zijn serieuze manier van werken, rekening houden met zonsondergang, dubbele bezetting en verslag naar mij, wanneer dit gewenst zou kunnen zijn. Buurman Sjaak nam de wijn in ontvangst
– de Sonja Bakker prijs
* kanshebber was ook Gerard S, maar de prijs ging naar Martie Eibrink. Het had niet langer moeten duren, want er waren na de vakantie diverse kilo’s bijgekomen. Martie kreeg maar 0,2 liter wijn om niet aan te komen.
– Voor de pechprijs waren helaas diverse kanshebbers door meer ongelukken dan normaal. Toch won Rene met kop en schouder door twee ernstige ongelukken. Hij kreeg van Jantiene een lekker zalfje tegen de wonden.
– Voor sociaal en gezelligste lid waren kanshebbers de broers Stuivenbergers, maar de prijs ging naar ons feestvarken Jan Gerard. Jan Gerard is voor alle feesten te prikken van NL tot Spanje toe als voorzitter v d Activiteiten Comm. Jan Gerard kreeg mooie sportsokken van Jantiene van altijdsporten.nl
– Marcel van SK werd ook in het zonnetje gezet met een flesje wijn voor zijn cadeaubonnen, fietspomp, recovery, energiedrank, sponsor, sponsoring v tijdrit, sleutelavondje, etc.
– Runner up vrijwilliger van het jaar is geworden Pascal. Pascal zit in de activiteiten comm, begeleid nieuwe leden, stelt toertochtkalender op en informeert ons geweldig over de toertochten, activiteiten, etc. Ook mooie paar sokken en heerlijk wijntje van Salentein v Wulphert
– Vrijwilliger v h jaar was Lambert. Lambert doet heel veel voor de club als hoofdsponsor, 3-daagse, kledingcommissie, mk-toertocht, clubhuis en ga nog even door. Lambert kreeg van Jantiene een mooie buff. Deze kan hopelijk geen schaafwonden voorkomen tijdens een nieuwe val, maar zorgen voor lekker warm hoofd.

De clubkampioenen, die een behoorlijke cadeaubon van SK hebben gehad:
3e Wim Schaap met 6555 km
2e Pascal met 8535 km
1e Winfried met 8621 km. Hij is zo blij met zijn titel, dat het gelijk op facebook stond. Vele mikkers zijn ook blij, dat Winfried blij is. Iedereen zat Winfried te plagen, want zijn vriendin is veel te leuk om volgend jaar op 8621 km te eindigen.

De voorzitter opende wederom het feest. Dit heeft tot de kleine uurtjes geduurd. Diverse vrouwen begonnen ook met dubbele tong te praten. Diverse tochten voor 2015 werden bedacht. Toch kwam het laatste rondje ongeveer om 01.00 uur. Emiel ging snel iedereen mobiliseren om de tent, etc op te ruimen. Toen hebben wij extreem gelachen. Eerst met Theo. Theo moest in het midden de kleine tent laten zakken. Vervolgens drukten wij de stokken naar elkaar toe. Toen zat Theo vast in de tent. Wij slaan op zijn hoofd en uiteindelijk moest bijna iedereen plassen in zijn broek v h lachen. Theo vroeg er zelf echt om, want hij daagde ons enorm uit. Helemaal hilarisch werd het toen de grote barbecue begon te rollen. Na een avontuur van 4 meter konden wij de barbecue 2 meter voor de haven tot stilstand brengen. Alles binnen gezet en op naar huis rond 01.30 uur.
Een geweldig feest, iedereen bedankt!

Rutger van Halteren
Voorzitter Mik

MIK Kampioenschap 2014

Winfried de Graaf 8621 KM
Pascal de Graaf 8535 KM
Wim Schaap 6555 KM
Roel Blokhuis 6385 KM
Rutger van Halteren 6293 KM
Pieter Bout 5835 KM
Rene Groen 5458 KM
Jantiene Hannessen 5404 KM
Mark Schoonebeek 3895 KM
Ferry ter Beek 3855 KM
Nico Verburg 3761 KM
Chris de Graaf 3440 KM
Maarten Bos 3417 KM
Sjaak van Halteren 3276 KM
Jan Jaap de Graaf 2930 KM
Robert Kos 2848 KM
Adriaan Blokhuis 2200 KM
Mark Nagtegaal 2000 KM


Over de Schrijver



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Top ↑
  • Hoofdsponsor:

    Hoofdsponsor
  • Websponsor:

    Websponsor
  • Overige Sponsoren:

    Steven Koelewijn
  • Eresponsor

    VEBO

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52600322-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');