Hoofdsponsor

Verslagen

Gepubliceerd op juli 6th, 2014 | door Roel

0

Mik’80 Tijdrit 2014

De tijdrit was echt geweldig afgelopen donderdag. Pelleboer had gezorgd voor prachtig weer. William van Driesten had veel medewerkers ingezet gedurende de dag om er neer te zetten de boog, een aggregaat, de tijdwaarneming, drinken, etc. Tim Elverding had alles geregeld met de gemeente en vrijwilligers. Rene Groen de barbecue en ga zo maar door. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een gezellige avond. Het publiek was in grote getale aanwezig. Daar ging Lambert als eerste. Maar dan is de brandstof op v h aggregaat en is er geen boog en tijdwaarneming meer. Annelies in de stress, maar dit hoort bij de MIK80. Er moet toch iets te melden zijn. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen strijd. Sommige willen winnen van een maatje of broer. Sommige fietser gaan echt voor de titel. Sommige geven alles wat zij hebben en zet hun toptijd neer. Geen ongelukken en iedereen een sterk en leuk verhaal om te vertellen. Iedereen had natuurlijk het nadeel van een tractor, stront, auto, fietser of wat dan ook. op zijn route. William stuurt de deelnemers naar huis voor een douche en de aanhang gaat al aan de koffie, wijn of wat dan ook. Nadat de race is gereden gingen de fietsers eerst even thuis douchen om weer lekker fris te verschijnen op de barbecue.

De andere kastelein Evert van het Schippershuis opent de barbecue, iedereen valt aan als hongerige honden. De verhalen worden nog sterker en sneller. Iedereen zit in afwachting op de uitslag. Doordat de stroom is uitgevallen, sommige fietsers door elkaar zijn gestart, enz. Zijn de belangrijkste tijden handmatig nagerekend. De tijdwaarnemers komen z.s.m. met een definitieve lijst van de deelnemers.

 

Uitslag Tijdrit 2014

Eerste plaats:             Gerard Stuivenberg 16.18 min

Tweede plaats:           Jeroen Duijst 16.24 min

Derde plaats:              Robin Koelewijn 16.28 min

Vierde plaats:             Roel Blokhuis 16.35 min

Vijfde plaats:              Rutger van Halteren 16.36 min

Zesde plaats:              Lambert Heinen 16.39 min

Winnaar tijdrit 50 onder

Uitslag Tijdrit 2014 >50

Eerste plaats:             Rene Groen 16.55 min

Tweede plaats:           Theo Heek

Derde plaats:              Gert Hop

 Winnaar tijdrit 50 plus

Alle deelnemers en sponsoren bedankt!

 

 

 

 


Over de Schrijver



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Top ↑
  • Hoofdsponsor:

    Hoofdsponsor
  • Websponsor:

    Websponsor
  • Overige Sponsoren:

    Steven Koelewijn
  • Eresponsor

    VEBO

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52600322-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');