Hoofdsponsor

Activiteiten

Gepubliceerd op oktober 13th, 2013 | door Roel

0

Uitnodiging Feestavond 25 oktober

Dikke MIK Editie 2013

Op vrijdagavond 25 oktober zijn jullie  vanaf 19:30 van harte welkom op de feestavond: Dikke MIk Editie 2013! Partners mogen ook mee en krijgen eindelijk de kans om de afgetrainde lichamen van de Mikkers live te bewonderen.

Net als vorig jaar beginnen we de avond in het Schippershuijs met een heerlijke BBQ met alles erop en eraan, samengesteld door René Groen. Om 22:00 sluiten we de BBQ en duiken we de Korporaal in waar DJ Emil-EO  jullie trakteert op de Dikste MIK partyknallers (verzoeknummers welkom!). Traditioneel maakt onze voorzitter deze afsluitings-avond ook  bekend wie de ‘Dikste’ MIK-baviaan op de ape-rots is dit jaar, dus geef je kilometeraantal z.s.m. door aan Roel.

Vriendelijk verzoek om jezelf z.s.m. aan te melden i.v.m. de voorbereidingen.

De kosten zijn verre van Dik en bedragen slechts € 10,- per persoon all-in, mede mogelijk gemaakt door sponsors en de clubkas. De 10 euro voor jou en eventuele partner moet van te voren overgemaakt worden op het MIK-bankrekeningnummer 31.14.01.449 o.v.v. Feestavond en je volledige naam, zodat de penningmeester dit ook kan controleren. Doe dit gelijk even als je je opgeeft!

Oja…. We zetten een beamer neer waar we foto’s willen laten zien van de hoogtepunten dit MIK-seizoen.  Als jij foto’s hebt van jouw Dikste momenten op de fiets stuur die dan naar dikkemik@filternet.nl Let op: Maximaal 5 foto’s opsturen per persoon!

See you Soon.

Namens de Activiteitencommissie

Emiel Hop

 

Wat onthouden:

–         Vrijdagavond 25 oktober vanaf 19:30

–         Opgeven door mail te sturen naar dikkemik@filternet.nl (+ aantal personen)

–         10 euro p.p. betalen op 31.14.01.449 o.v.v. Feestavond en je volledige naam

Je mooiste 5 foto’s sturen naar dikkemik@filternet.nl


Over de Schrijver



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar Top ↑
  • Hoofdsponsor:

    Hoofdsponsor
  • Websponsor:

    Websponsor
  • Overige Sponsoren:

    Steven Koelewijn
  • Eresponsor

    VEBO

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52600322-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');